Rosii umplute cu peste si cuscus

Printeaza

Rosii umplute cu peste si cuscus din: roşii, cuşcuş prefiert, ciuperci, măsline, fileuri de peşte (macrou), vin alb sec, piper, sare, ulei, marar.

 

Rosii umplute cu peste si cuscus

Ingrediente:

  • 8 roşii
  • 50 g cuşcuş prefiert
  • 250 g ciuperci
  • 100 g măsline felii
  • 500 g fileuri de peşte (macrou)
  • 1 pahar vin alb sec
  • piper
  • sare
  • ulei
  • mărar

Mod de preparare:

Mărunţeşti fileurile de peşte, le acoperi cu vinul şi pui condimentele deasupra. Speli roşiile şi le scurgi le apă, apoi le tai câte un căpăcel şi, cu o linguriţă, extragi conţinutul.

Aşezi roşiile la scurs pe un grătar. Cuşcuşul opărit cu apă fierbinte îl pui într-un bol, adaugi măslinele, scurgi peştele de vin şi-l adaugi şi pe el, apoi presari mărarul tocat fin, sare şi piper.

Pui şi o parte din ciuperci tăiate mărunt şi amesteci totul bineţ după care pui cu linguriţa din compoziţie în roşii.

Aşezi roşiile într-o tavă, adaugi restul de ciuperci tăiate felii, miezul de la roşii tocat mărunt, sare, piper, ulei, puţină apă şi introduci tava în cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute.

Poţi servi roşiile umplute cu smântână şi mărar tocat fin şi presărat pe deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac rosiile umplute!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.