Rosii umplute cu peste si nuci
PrinteazaRosii umplute cu peste si nuci din: rosii, peste, nuci, branza, usturoi, sare, busuioc.
Ingrediente:
- 4-6 roşii
- 1 conservă de peşte
- 4-6 nuci
- 2 linguri cu brânză telemea rasă
- 2-4 căţei de usturoi
- sare
- 8-10 frunze de busuioc
Mod de preparare Rosii umplute cu peste si nuci:
Faceţi un amestec din: brânză telemea rasă, peşte spălat şi tocat mărunt, miez de roşie tocat, usturoi zdrobit, miez de nucă mărunţit cu un cuţit şi frunze de busuioc spălate si uscate intr-un şerveţel, apoi rupte bucăţi mici.
Omogenizaţi amestecul şi lăsaţi la rece pentru 15 minute.
Spălaţi roşiile, tăiaţi-le căpăcelele şi goliţi-le de miez.
Lăsaţi sa se scurgă pe un prosop curat, apoi umpleţi cu amestecul bine răcit.
Serviţi ca aperitiv, cu pâine neagră.
Pofta buna!