Rosii umplute cu peste si nuci

Printeaza

Rosii umplute cu peste si nuci din: rosii, peste, nuci, branza, usturoi, sare, busuioc.

Ingrediente:

  • 4-6 roşii
  • 1 conservă de peşte
  • 4-6 nuci
  • 2 linguri cu brânză telemea rasă
  • 2-4 căţei de usturoi
  • sare
  • 8-10 frunze de busuioc

 

Mod de preparare Rosii umplute cu peste si nuci:

Faceţi un amestec din: brânză telemea rasă, peşte spălat şi tocat mărunt, miez de roşie tocat, usturoi zdrobit, miez de nucă mărunţit cu un cuţit şi frunze de busuioc spălate si uscate intr-un şerveţel, apoi rupte bucăţi mici.

Omogenizaţi amestecul şi lăsaţi la rece pentru 15 minute.

Spălaţi roşiile, tăiaţi-le căpăcelele şi goliţi-le de miez.

Lăsaţi sa se scurgă pe un prosop curat, apoi umpleţi cu amestecul bine răcit.

Serviţi ca aperitiv, cu pâine neagră.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.