Rosii umplute cu peste si sos de faina

Printeaza

 Rosii umplute cu peste si sos de faina

Ingrediente:Rosii umplute cu peste si sos de faina

  • 500 g roşii
  • 1 con­servă de 150 g de peşte în ulei
  • 50 g usturoi pisat
  • 1 lingură făină
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Tai din fiecare roşie câte un căpăcel şi cu o linguriţă scoţi miezul. Le ţii apoi câteva minute în apă fiartă, după care le iei, le pui pe un platou şi le umpli cu urmă­toarea umplutură: scurgi uleiul din conserva de peşte, mărunţeşti bine peştele şi-l ames­teci cu miezul de roşii.

Condimentezi cu sare şi piper după gust. Din uleiul conservei de peşte pregăteşti un sos cu usturoi astfel: într-o tigaie cu ulei încins pui usturoiul pisat, făina şi apoi stingi cu apă. Acest sos îl torni peste roşiile umplute. Presărate cu pătrunjel verde tocat sunt un deliciu!

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Merge folosit orice fel de peste?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.