Rosii umplute cu salata de legume si peste
PrinteazaRosii umplute cu salata de legume si peste din: rosii, cartofi, fasole, malsine, oua, conopida, sare, verdeata, salata, peste, maioneza, piper.
- 6-8 roşii
- 3 cartofi
- 300 g fasole verde
- 10 măsline
- 3 ouă fierte tari
- 1/2 conopidă fiartă
- sare
- verdeaţă tocată
- 1 salată verde
- 4-6 bucăţi de peşte marinat
- 3-4 linguri cu maioneză
- piper măcinat
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii şi fasolea, fierbeţi-le 30 min, apoi tăiaţi-le mărunt.
Fierbeţi conopida 15 min, tăiaţi-o mărunt, amestecaţi-o cu restul legumelor, adăugaţi câteva măsline fară sâmburi şi 2 ouă tocate, 3-4 sardele marinate tăiate felii si maioneza.
Spălaţi şi goliţi roşiile de miez. Omogenizaţi amestecul de legume şi peşte, săraţi, piperaţi, umpleţi roşiile, apoi aşezaţi-le pe un platou şi alternaţi-le cu amestecul din ingredientele rămase.
Din peştele rămas, miezul de salată, 1 ou tăiat felii subţiri faceţi un amestec şi-l puneţi împrejurul roşiilor. Puneţi câte o felie rotundă de ou căpăcele la roşii.
Serviţi cu crutoane de pâine rumenită.
Pofta buna!