Rosii umplute cu salata de legume si peste

Printeaza

Rosii umplute cu salata de legume si peste din: rosii, cartofi, fasole, malsine, oua, conopida, sare, verdeata, salata, peste, maioneza, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu salata de legume si peste

  • 6-8 roşii
  • 3 cartofi
  • 300 g fasole verde
  • 10 măsline
  • 3 ouă fierte tari
  • 1/2 conopidă fiartă
  • sare
  • verdeaţă tocată
  • 1 salată verde
  • 4-6 bucăţi de peşte marinat
  • 3-4 linguri cu maioneză
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii şi fasolea, fierbeţi-le 30 min, apoi tăiaţi-le mărunt.

Fierbeţi conopida 15 min, tăiaţi-o mărunt, amestecaţi-o cu restul legumelor, adăugaţi câteva măsline fară sâmburi şi 2 ouă tocate, 3-4 sardele marinate tăiate felii si maioneza.

Spălaţi şi goliţi roşiile de miez. Omogenizaţi amestecul de legume şi peşte, săraţi, piperaţi, umpleţi roşiile, apoi aşezaţi-le pe un platou şi alternaţi-le cu amestecul din ingredientele rămase.

Din peştele rămas, miezul de salată, 1 ou tăiat felii subţiri faceţi un amestec şi-l puneţi împrejurul roşiilor. Puneţi câte o felie rotundă de ou căpăcele la roşii.

Serviţi cu crutoane de pâine rumenită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.