Rosii umplute cu salata de vinete pe pat de salata verde
PrinteazaRosii umplute cu salata de vinete pe pat de salata verde din: rosii, vinete, ceapa, ulei, sare, salata verde, mustar.
- 6 rosii
- 4 vinete
- 1 ceapa
- 1 ceasca cu ulei
- sare
- 1 salata verde
- 1 lingurita cu mustar
Mod de preparare:
Coaceti vinetele la foc iute, le curatati fierbinti, le puneti la scurs, rupte fasii. Spalati rosiile, taiati capacele, le goliti de miez, le scurgeti. Tocati ceapa marunt, o frecati cu sare, o spalati cu apa rece, o puneti in castron si adaugati vinetele scurse cel putin 60 minute si tocate cu un cutit de lemn.
Puneti uleiul incet, omogenizand cu o lingura ce lemn. Puneti sare si putin mustar, umpleti rosiile cu salata de vinete. Decorati un platou cu frunze de salata verde, asezati rosiile, lasati la rece 30 minute. Serviti cu paine feliata.
Pofta buna!