Rosii umplute cu salata de vinete

Printeaza

Coci vinetele şi le prepari salată după cum obişnuieşti, numai că adaugi şi puţină maioneză. Le va da un gust mult mai fin.

Scobeşti roşiile, le laşi să se scurgă şi apoi le umpli cu salata. Din ardei gras tai fâşiuţe care vor constitui „mânerul” coşului, care trebuie să fie plin şi cu verdeaţă.

De aceea, o frunzuliţă de pătrun­jel e binevenită!

Rosii umplute cu salata de vinete

Rosi umplute cu salata de vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.