Rosii umplute cu salata din piept de curcan
PrinteazaRosii umplute cu salata din piept de curcan
- 1 piept de curcan
- 2 kg roşii
- 400 g maioneză
- 150 g ţelină
- 200 g mere
- 20 g muştar
- 1 legătură verdeaţă
- piper
- sare
Mod de preparare:
Alegi roşii de aceeaşi mărime, le tai căpăcelele, le scoţi miezul cu o linguriţă şi le aşezi cu gura în jos ca să se scurgă. Intre timp, scoţi de pe oase carnea de pasăre fiartă şi o tai julien.
Ţelina o dai pe răzătoarea cu ochiuri mici, iar merele le treci prin răzătoarea cu ochiuri mari şi le amesteci cu carnea.
Adaugi maioneză în care ai pus piperul, muştarul, verdeaţa. Amesteci şi potriveşti de sare. Cu această compoziţie vei umple roşiile, pe care le vei decora cu mărar tocat.
Acestor roşii le poţi adăuga fâşii de ardei tăiaţi julien, puse deasupra roşiilor sub formă de toartă.
Pofta buna!