Roşii umplute cu soia

Printeaza

Roşii umplute cu soia

Ingrediente:Roşii umplute cu soia

  • 8 roşii mai mari
  • 250 g orez
  • un pachet de granule de soia
  • o ceapă
  • o frunză de dafin
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare, piper
  • mărar
  • mălai,
  • varză roşie

Preparare:

Orezul se spală, se pune la fiert în apă cu sare, apoi se scurge şi se lasă într-un castron.

Granulele de soia se fierb în apă cu sare, o frunză de dafin şi un vârf de cuţit de piper măcinat. Se scot cu o spumiera, se pun într-o strecurătoare şi se presează ca să elimine toată apa.

Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt.

Se încinge ulei într-o cratiţă, se adaugă ceapa şi se căleşte cinci minute. Se pun şi granulele de soia, orezul, sarea şi piperul. Se călesc timp de câteva minute, apoi se opreşte focul şi se lasă la răcit.

Roşiilor li se scoate miezul cu un cuţit, se umplu cu orez, mărar tocat şi soia, se pun într-o cratiţă cu ulei, o cană de apă şi miezurile de roşii tocate mărunt.

Se introduc în cuptor şi se ţin timp de 25-30 de minute.

Roşii umplute cu soia

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.