Rosii umplute cu sufleu de branza
Printeaza
O reteta delicioasa de rosii umplute cu sufleu de branza, oua, faina, lapte si branza.
Ingrediente:
- 8 roşii
- 4 ouă
- 2-3 linguri unt
- 3 linguri făină
- 2 ceşti lapte
- 3-4 linguri brânză rasă
Mod de preparare:
Tai căpăcele roşiilor şi le laşi să se scurgă. Faci un sos alb gros pe care îl laşi să se răcorească şi apoi îi adaugi 4 gălbenuşuri, brânză rasă şi apoi albuşuri bătute spumă.
Umpli roşiile cu acest amestec, dar ai grijă, numai pe 3/4, ca să laşi loc să crească sufleul. Peste umplutură pui puţin unt şi brânză rasă şi le acoperi cu capacul roşiilor.
Le aşezi într-un vas uns şi le dai la cuptor. Sufleul va creşte şi va ridica puţin capacul. Trebuie să fie frumos rumenit.
Pofta buna!