Roşii umplute cu zarzavat

Printeaza

Roşii umplute cu zarzavat

Ingrediente:Roşii umplute cu zarzavat

  • 3 cartofi fierţi
  • 2 morcovi
  • 1 păstîrnac
  • 1 ţelină
  • 2–3 linguri mazăre
  • 1 ceapă tocată
  • maioneză
  • roşii
  • sare
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Se fierbe tot zarzavatul. Se poate întrebuinţa zarzavatul fiert în supă. Se fierb şi cartofii, se lasă să se răcească.

Apoi totul se taie cuburi cît se poate de mici, se amestecă cu ceapa tocatăşi cu sarea şi se lasă să stea într–un castron pînă se pregăteşte maioneza.

Se prepară maioneza se amestecă cu zarzavatul şi se umplu roşiile scobite ca la roşii umplute cu brînză.

Pînă ce se servesc se ţin la rece, apoi se aşază pe o farfurie presărată cu salată verde, tocată ca tăiţeii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.