Roşii umplute cu fasole

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii umplute cu fasole din: rosii, fasole verde, ulei, otet, usturoi, patrunjel, salata verde, sare si piper.

Ingrediente:Roşii umplute cu fasole

  • 6 roşii
  • 250 g fasole verde
  • 50 ml ulei
  • 15 ml oţet
  • 2–3 căţei de usturoi
  • pătrunjel
  • salată verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile şi le tăiaţi un căpăcel, le scobiţi, le sărezi, apoi le stropiţi cu puţin oţet. Le aşezaţi cu faţa în jos să se scurgă.

Separat, puneţi fasolea verde la fiert în apă cu sare şi când e gata, o scurgeţi.

O lăsaţi să se răcească şi o tăiaţi în bucăţele de 2 cm, o stropiţi cu puţin ulei, oţet şi usturoi pisat.

Lăsaţi 30 de minute să capete gust, după care scurgeţi fasolea şi umpleţi roşiile cu acest amestec.

Aşezaţi roşiile umplute cu acest amestec pe un platou presărat cu verdeaţa tocată mărunt şi cu piper, înconjurate cu salată verde.

Roşii umplute cu fasole

Roşii umplute cu fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.