Roşii umplute cu fasole
PrinteazaO reteta delicioasa de rosii umplute cu fasole din: rosii, fasole verde, ulei, otet, usturoi, patrunjel, salata verde, sare si piper.
- 6 roşii
- 250 g fasole verde
- 50 ml ulei
- 15 ml oţet
- 2–3 căţei de usturoi
- pătrunjel
- salată verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi roşiile şi le tăiaţi un căpăcel, le scobiţi, le sărezi, apoi le stropiţi cu puţin oţet. Le aşezaţi cu faţa în jos să se scurgă.
Separat, puneţi fasolea verde la fiert în apă cu sare şi când e gata, o scurgeţi.
O lăsaţi să se răcească şi o tăiaţi în bucăţele de 2 cm, o stropiţi cu puţin ulei, oţet şi usturoi pisat.
Lăsaţi 30 de minute să capete gust, după care scurgeţi fasolea şi umpleţi roşiile cu acest amestec.
Aşezaţi roşiile umplute cu acest amestec pe un platou presărat cu verdeaţa tocată mărunt şi cu piper, înconjurate cu salată verde.
Roşii umplute cu fasole
Pofta buna!