Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui Mod de […]
Rosii umplute cu legume
PrinteazaRosii umplute cu legume din: rosii, vanata, ciuperci, ceapa, patrunjel, ulei, bors, sare, piper.
- 8 roşii mari
- o vânătă
- 8 ciuperci mari
- o ceapă
- 1/2 legătură pătrunjel
- o lingură ulei
- 300 ml borş
- sare
- piper
Mod de preparare:
Roşiilor li se taie un capac, se scoate miezul, se presară cu sare si se lasă cu gura în jos.
Intre timp, vânătă se taie cuburi si se presară cu sare, ciupercile se taie mărunt.
In ulei se pune ceapa la călit, se adaugă vinetele si ciupercile. Se lasă 10 minute.
Se amestecă apoi cu miezul roşiilor, se adaugă pătrunjelul tocat, se potriveşte de sare si piper şi se umplu roşiile.
Se dau la cuptor cu borş si putină apă.
Se lasă 30 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu masline si ton
Rosii umplute cu orez basmati
Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]
Pofta buna!