Rosii umplute cu mozzarella

Printeaza

O reteta de rosii umplute cu mozzarella din: rosii, telemea, mozzarella, pesemt, rosii uscate, busuioc, oregano, piper si sare.

Ingrediente:

  • 4 rosii
  • 300 g telemea
  • 200 g mozzarella
  • 2 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu rosii uscate
  • busuioc
  • oregano
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală roşiile şi taie-le câte un capac. Scoate pulpa cu o linguriţă, pune-o într-un castronel, iar roşiile lasă-le la scurs. Taie mozzarella şi telemeaua (de vacă ori de capră) în cubuleţe şi pune-le peste pulpa de roşii.

Adaugă pesmetul, roşiile uscate tocate, busuioc şi oregano, sare şi piper după gust. Umple roşiile, aşază-le într-o tavă şi dă-o la cuptorul preîncălzit pentru zece minute. Serveşte imediat.

Rosii umplute cu mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.