Rosii umplute cu mozzarella
PrinteazaO reteta de rosii umplute cu mozzarella din: rosii, telemea, mozzarella, pesemt, rosii uscate, busuioc, oregano, piper si sare.
- 4 rosii
- 300 g telemea
- 200 g mozzarella
- 2 linguri cu pesmet
- 2 linguri cu rosii uscate
- busuioc
- oregano
- piper
- sare
Mod de preparare:
Spală roşiile şi taie-le câte un capac. Scoate pulpa cu o linguriţă, pune-o într-un castronel, iar roşiile lasă-le la scurs. Taie mozzarella şi telemeaua (de vacă ori de capră) în cubuleţe şi pune-le peste pulpa de roşii.
Adaugă pesmetul, roşiile uscate tocate, busuioc şi oregano, sare şi piper după gust. Umple roşiile, aşază-le într-o tavă şi dă-o la cuptorul preîncălzit pentru zece minute. Serveşte imediat.
Rosii umplute cu mozzarella
Pofta buna!