Rosii umplute cu ciuperci si ceapa din: ciuperci, rosii, untdelemn, faina, smantana, ceapa, patrunjel, sare, piper, lapte. Ingrediente: 500 g ciuperci 8-10 roşii o lingură untdelemn o lingură faină o lingură smântână o ceapă pătrunjel verde sare piper puţin lapte Mod de preparare: Se spală bine ciupercile, se toacă şi se prăjesc în untdelemn […]
Rosii umplute cu orez si ardei
PrinteazaRosii umplute cu orez si ardei din: rosii, ceapa, orez, ardei, morcov, patrunjel, ulei, margarina, sare, piper.
Reglarea nivelului glicemiei in sange.Rosiile sunt o sursa bogata de crom, mineral care regleaza nivelul glicemiei in sange si inhiba pofta de alimente dulci.
Vitamina A din rosii poate sa imbunatateasca acuratetea vederii si sa previna afectiunile vazului.
Intrucat contin o cantitate mare de fibre si apa, rosiile ajuta si la pierderea excesului ponderal, cu atat mai mult cu cat sunt sarace in grasimi saturate si calorii. Astfel, ele induc rapid senzatia de satietate si imbunatatesc digestia, contribuind la detoxifierea organismului prin lichidele pe care le furnizeaza.
Ingrediente:
- 10 roşii
- 1 ceapă
- 1 ceaşcă de orez
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 1 legătură de pătrunjel
- ulei
- margarină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Roşiile se spală, se taie un căpăcel, li se scoate miezul cu linguriţa şi se pun la scurs.
Orezul bine spălat se pune la fiert împreună cu morcovul ras, ardeiul şi ceapa tăiate mărunt.
Când orezul este fiert se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, sarea, piperul.
Cu această compoziţie se umplu roşiile. Mai departe se procedează ca în reţeţa precedentă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu ceapa si sos de rosii
Ciuperci umplute cu ceapa si sos de rosii din: ciuperci, vin, pesmet, unt, faina, ceapa, apa, verdeata, sos de rosii. Ingrediente: 500 g ciuperci mari 100 ml vin o lingură pesmet o lingură unt o linguriţă făină o ceapă mare 100 ml apă verdeaţă 2 linguri sos de roşii Mod de preparare: Se spală […]
Pofta buna!