Rosii umplute cu orez si ardei

Printeaza

Rosii umplute cu orez si ardei din: rosii, ceapa, orez, ardei, morcov, patrunjel, ulei, margarina, sare, piper.

Reglarea nivelului glicemiei in sange.Rosiile sunt o sursa bogata de crom, mineral care regleaza nivelul glicemiei in sange si inhiba pofta de alimente dulci.

Vitamina A din rosii poate sa imbunatateasca acuratetea vederii si sa previna afectiunile vazului.

Intrucat contin o cantitate mare de fibre si apa, rosiile ajuta si la pierderea excesului ponderal, cu atat mai mult cu cat sunt sarace in grasimi saturate si calorii. Astfel, ele induc rapid senzatia de satietate si imbunatatesc digestia, contribuind la detoxifierea organismului prin lichidele pe care le furnizeaza.

 

Ingrediente:

  • 10 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se taie un căpăcel, li se scoate miezul cu linguriţa şi se pun la scurs.

Orezul bine spălat se pune la fiert împreună cu morco­vul ras, ardeiul şi ceapa tăiate mărunt.

Când orezul este fiert se adaugă pătrunjelul tocat mă­runt, sarea, piperul.

Cu această compoziţie se umplu roşiile. Mai departe se procedează ca în reţeţa precedentă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Roşii umplute cu ciuperci

Rosii umplute cu ciuperci si ceapa

Rosii umplute cu ciuperci si ceapa din: ciuperci, rosii, untdelemn, faina, smantana, ceapa, patrunjel, sare, piper, lapte. Ingrediente: 500 g ciuperci 8-10 roşii o lingură untdelemn o lingură faină o lingură smântână o ceapă pătrunjel verde sare piper puţin lapte   Mod de preparare: Se spală bine ciupercile, se toacă şi se prăjesc în untdelemn […]

Ciuperci umplute cu quinoa

Ciuperci umplute cu ceapa si sos de rosii

Ciuperci umplute cu ceapa si sos de rosii din: ciuperci, vin, pesmet, unt, faina, ceapa, apa, verdeata, sos de rosii. Ingrediente: 500 g ciuperci mari 100 ml vin o lingură pesmet o lingură unt o linguriţă făină o ceapă mare 100 ml apă verdeaţă 2 linguri sos de roşii   Mod de preparare: Se spală […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.