Roşii umplute cu orez şi creveţi

Printeaza

O reteta de rosii umplute cu orez si creveti din: rosii, ceapa, unt, orez, vin rosu sec, supa de pui, creveti si patrunjel.

Ingrediente:Roşii umplute cu orez şi creveţi

  • 5 rosii mari
  • 1 ceapa mica, maruntita
  • 1-1/2 lingura de unt
  • 1 cana de orez
  • 1 cana vin rosu sec
  • 3 cani de supa de pui, cu continut scazut de sodiu
  • 120 g creveti fierti, taiati pe jumatate
  • 2 linguri de patrunjel

 

Mod de preparare:

Taie capacul rosiile si indeparteaza pulpa. Caleste intr-o tigaie cu o lingura de unt ceapa si usturoiul la foc mediu, timp de 3 minute. Adaugă orezul. Toarnă vinul. Lasă pe foc până se evaporă alcoolul, cam 5 mi­nute. Pune din când în când câte 1/2 cană de supă până fiecare cantitate este absor­bită, iar orezul se înmoaie, aproximativ 20 de minute.

Amesteca creveţii, pă­trunjelul şi 1/2 linguriţă de unt. Condimentează după gust. Serveşte roşiile umplute.

Roşii umplute cu orez şi creveţi

Roşii umplute cu orez şi creveţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.