Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian din: rosii in bulion, ulei de masline, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, zahar. Sosul de roșii cu oregano este unul dintre cele mai iubite și versatile sosuri pentru paste, având rădăcini adânci în bucătăria italiană. Această rețetă vă va ghida spre […]
Rosii umplute cu orez la cuptor
PrinteazaRosii umplute cu orez la cuptor din: roşii, orez, gălbenuş, zeamă de carne, unt, smântână, sare.
Ingrediente:
- 10 roşii
- 1 cană orez
- 1 gălbenuş
- zeamă de carne
- 2 linguri unt
- 1 pahar smântână
- sare
Mod de preparare:
Rosii umplute cu orez la cuptor: alege orezul, se spală şi se pune la fiert în zeama de carne.
Când a fiert, se scurge, se lasă să se răcească puţin, apoi se amestecă cu gălbenuşurile crude, o linguriţă de unt şi trei linguri de smântână.
Se golesc roşiile de miez, se umplu cu amestecul de orez sărat şi piperat, după gust, se pun într-o formă unsă şi se acoperă cu restul de ubt şi de smântână.
Se introduc în cuptorul cald pentru o jumătate de 1 oră dupa care se lasă să se răcească uşor şi se servesc cu salată de sezon.
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, chimion, coriandru, curcuma, sare, piper, marar sau patrunjel. Este o opțiune culinară excepțională pentru cei care apreciază bucătăria vegetariană sau doresc să încerce ceva nou și exotic. Această rețetă combină gustul moale al vinetelor […]
Pofta buna!