Frittata Low Carb cu Spanac și Feta – o opțiune excelentă pentru un mic dejun sau brunch sănătos și sățios, perfect pentru cei care urmează o dietă low carb. Această rețetă combină prospețimea spanacului cu savoarea brânzei feta, într-o frittata moale și pufoasă. Este ușor de preparat și plină de proteine și nutrienți esențiali, oferind […]
Rosii umplute cu orez si patrunjel
PrinteazaRosii umplute cu orez si patrunjel din: rosii, orez, sos alb, patrunjel, unt, lamaie, lapte, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg roşii
- 125 g orez
- sos alb
- unt
- pătrunjel verde
- un ou
- zeamă de lămâie
- un pahar lapte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rosii umplute cu orez si patrunjel: spală roşiile, se scobesc de miez şi miezul se fierbe pentru sos. alege orezul, se spală, se zvântă şi se căleşte în unt şi apoi se lasă să fiarbă în apă fierbinte cu sare.
prepară un sos alb din o lingură unt, două de făină, se stinge cu lapte şi se mai lasă să fiarbă puţin. După ce s-a răcit, sosul alb se amestecă bine cu gălbenuşul, zeama de lămâie, apoi cu orezul fiert şi scurs bine şi cu albuşul spumă.
umplu roşiile cu această compoziţie şi, deasupra, la fiecare roşie, se pune câte o bucăţică cu unt.
aşează roşiile într-o cratiţă. trece prin sită sosul de roşii şi se toarnă peste roşiile umplute împreună cu un pahar cu lapte.
fierb la cuptor circa o oră. Dacă avem şi câteva ciupercuţe tocate, acestea se pun în orez, capătă un gust bun.
Pofta buna!
Ceaiuri pentru Slăbit: Cele Mai Eficiente Opțiuni pentru Pierderea în Greutate
Ceaiuri pentru Slăbit: Cele Mai Eficiente Opțiuni pentru Pierderea în Greutate. În căutarea unor metode naturale pentru a sprijini pierderea în greutate, mulți oameni apelează la ceaiuri pentru slăbit. Aceste ceaiuri sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a stimula metabolismul, de a îmbunătăți digestia și de a elimina toxinele din organism. Ceai Verde Ceaiul verde […]