Rosii umplute cu pasta de branza si boia
PrinteazaRosii umplute cu pasta de branza si boia din: roşii, brânză de oi sărată, brânză de vaci, unt, smântână, boia, marar.
- 1,800 kg roşii
- 100 g brânză de oi sărată
- 300 g brânză de vaci
- 100 g unt
- 100 g smântână
- 1 linguriţă boia
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Alegi roşii de aceeaşi mărime, le tai căpăcele, le scobeşti cu o linguriţă şi le aşezi cu gura în jos, ca să se scurgă.
Brânza sărată o dai pe râzătoare, adaugi brânza de vaci, untul, smântână si boiua şi le amesteci bine până la omogenizare.
La final adaugi mărarul tocat fin. Umpli roşiile cu aceasta compoziţie şi presari deasupra mărar tocat.
Pofta buna!