Rosii umplute cu pasta de oua
PrinteazaO reteta delicioasa de rosii umplute cu: rosii, oua, mustar, zeama de lamaie, smantana, ceapa, unt, nucsoara, sare, piper.
- 4 roşii
- 3-4 ouă fierte
- 1 linguriţă cu vârf de muştar
- 1 lingură cu zeamă de lămâie
- 2 linguri cu smântână
- 1 ceapă mijlocie
- 50 g unt
- nucşoară
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă ouăle şi taie-le cât se poate de mărunt. Intr-un castron, amestecă-le cu muştarul şi untul.
Adaugă treptat zeama de lămâie şi smântână, ca la maioneză. Pune ceapa tocată cât mai fin şi potriveşte gustul de sare, piper şi nucşoară.
Taie roşiile pe jumătate, îndepărtează cu grijă o parte din pulpă şi umple-le cu pasta de ouă. Lasă-le la rece zece minute.
Dacă vrei să arate şi mai apetisant decorează cu jumătăţi de ou fiert şi puţină verdeaţă.
Rosii umplute cu pasta de oua
Pofta buna!