Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata
PrinteazaRosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt.
- 3-4 roşii mijlocii
- 100 g carne de peşte fără oase
- 1 lingură cu orez fiert
- 1 linguriţă cu ulei
- sare
- 1 morcov ras
- verdeaţă
- iaurt
Mod de preparare:
Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să se scurgă. Amestecaţi carnea de peşte cu morcovul ras, miezul de roşii, sare, verdeaţă tocată, orez fiert şi puţin ulei.
Frământaţi amesticul umpleţi roşiile, le aşezaţi în vas smălţuit şi le acoperiţi cu apă caldă. Lăsaţi să fiarbă 30 minute, acoperiţi cu iaurt.
Pofta buna!