Pulled Pork cu Sos de Mere și Scorțișoară din: carne de porc, sare, piper, paprika, usturoi, ceapa, bere. Îmbinând savoarea profundă a pulled pork-ului cu dulceața sosului de mere și scorțișoară, această rețetă aduce o notă de originalitate în bucătăria tradițională. Perfectă pentru serile răcoroase de toamnă, această variantă dulce-picantă de pulled pork este o […]
Rosii umplute cu pui si busuioc
PrinteazaRosii umplute cu pui si busuioc din: roşii, piept de pui, smântână degresată, muştar picant, sare, piper alb măcinat, busuioc verde.
Ingrediente:
- 4 roşii mari
- 1 piept de pui de circa 300 g
- 150 g smântână degresată
- 3-4 linguriţe muştar picant
- sare
- piper alb măcinat
- 3 fire busuioc verde
Mod de preparare:
Fierbi pieptul de pasare în apă uşor sărată 40 de minute. Scurgi carnea fiartă, o cureţi de oase şi pieliţe şi o mărunţeşti.
Amesteci carnea cu frunze de busuioc fin tocate, smântână, muştarul, sare şi piper după gust. Păstrezi amestecul în frigider pentru 30 de minute.
Speli roşiile şi le tai câte un căpăcel la partea dinspre codiţă, fără a-l desprinde complet de restul roşiei. Cu ajutorul unei linguriţe, scoţi miezul roşiilor cu multă atenţie.
Presari roşiile în interior cu puţină sare şi le laşi să se scurgă pe tăietură. Umpli roşiile cu amestecul de carne, le pui capacele şi le decorezi cu frunzuliţe de busuioc.
Rosii umplute cu pui si busuioc
Pofta buna!
Pulled Pork cu Sos de Mere și Scorțișoară