Rosii umplute cu salata de castraveti

Printeaza

Rosii umplute cu salata de castraveti din: rosii, cartof, usturoi, castraveti, ardei grasi, ulei, otet, miere, sare, piper, marar.

Ingrediente:

  • 6 rosii mijlocii
  • 1 cartof fiert
  • 4 catei de usturoi
  • 3 castraveti tineri
  • 2 ardei grasi
  • 1 cescuta cu ulei
  • 2 linguri cu otet
  • 1 lingura cu miere
  • sare
  • piper macinat
  • marar tocat

 

Mod de preparare:

Spălaţi castraveţii, tăiaţi-i felii, acoperiţi-i cu sare pentru 10 min, după care frecaţi-i uşor şi spălaţi-i cu apă rece.

Lăsaţi roşiile, spălate şi golite de miez, la scurs pe un prosop curat sau pe o sită, le întoarceţi, le umpleţi cu un miez tocat de roşie, usturoi tocat fin, un cartof fiert dat pe râzătoare sau tăiat felii subţiri, rondele de ardei şi castraveţi, totul amestecat bine şi condimentat cu un sos din ulei, oţet, sare, miere de albine, piper măcinat şi mărar tocat.

Aşezaţi roşiile umplute pe un platou şi lăsaţi-le în frigider 2 ore, apoi le scoateţi şi le serviţi cu pâine proaspătă, ca aperitiv sau ca fel de mâncare.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.