Rosii umplute cu salata de vinete si cascaval

Printeaza

Rosii umplute cu salata de vinete si cascaval din: rosii, vinete coapte, ceapa, ulei, cascaval, sare, piper.

 

Ingrediente:Rosii umplute cu salata de vinete si cascaval

  • 6 roşii
  • 300 -400 g vinete coapte şi scurse
  • 1 ceapă
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • 100-150 g caşcaval ras fin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Faci o salată de vinete în care adaugi caşcavalul ras şi piperul (după gust) şi amesteci foarte bime.

Cureţi roşiile de miez şi le scurgi bine, apoi le umpli cu salata pregătită anterior.

Ornezi totul cu frunzuliţe de pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.