Rosii umplute si topping de mozzarella
PrinteazaRosii umplute si topping de mozzarella din: rosii, orez fiert, pesto, mozzarella, spanac, ulei de masline.
- 6 rosii mari
- 250g de orez fiert
- 3 linguri de pesto
- lOOg de mozzarella, rasa
- 80g de spanac, tocat
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Taie partea superioară a rosiilor si pune-o deoparte. Inlatura miezul cu ajutorul unei linguriţe, avand grija sa pastrezi rosia intacta. Arunca miezul, dar toaca partea superioara, taiata initial.
Incalzeste orezul si transfera-l intr-un bol. Amesteca-l cu rosiile tocate, pesto-ul, trei sferturi din cantitatea de mozzarella, spanacul, sare si piper.
Pune amestecul pe baza de orez in rosii si aranjeaza-le strans intr-un vas ceramic. Presara deasupra restul de branza, stropeste-le cu putin ulei de masline si da-le la cuptor 20 de minute.
Rosii umplute si topping de mozzarella
Pofta buna!