Rosii umplute cu telemea si ceapa

Printeaza

Rosii umplute cu telemea si ceapa din: rosii, telemea, ceapa, branza dulce de vaci, fulgi de porumb, patrunjel verde.

Ingrediente:

  • 8 rosii egale ca dimensiune
  • 200 g telemea desarata
  • 8 cepe mai mici putin decat rosiile
  • 2 linguri branza dulce de vaci
  • 100 g fulgi de porumb
  • 1 legatura patrunjel verde pentru ornare

 

Mod de preparare:

Taiati cate un capacel prin care scoateti miezul fiecarei rosii. Lasati-le la scurs, cu gura in jos.

Curăţaţi ceapa şi scoateţi miezul, lăsând 2,3 foi de pe margine. Săraţi roşi­ile şi puneţi în fiecare câte o ceapă – foile de pe margine.

Amestecaţi brânza cu telemeaua rasă şi cu fulgii zdrobiţi. Puteţi să puneţi şi jumătate din cantitatea de pătrunjel tocat mărunt.

Umpleţi cepele aflate în roşii cu acest amestec. Ornaţi cu frunze verzi de pătrunjel.

Ţineţi roşiile umplute la frigider până în momentul servirii.

 

Rosii umplute cu telemea si ceapa

Rosii_umplute_cu_telemea_si_ceapa

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.