Rosii umplute cu telemea si ceapa
PrinteazaRosii umplute cu telemea si ceapa din: rosii, telemea, ceapa, branza dulce de vaci, fulgi de porumb, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 8 rosii egale ca dimensiune
- 200 g telemea desarata
- 8 cepe mai mici putin decat rosiile
- 2 linguri branza dulce de vaci
- 100 g fulgi de porumb
- 1 legatura patrunjel verde pentru ornare
Mod de preparare:
Taiati cate un capacel prin care scoateti miezul fiecarei rosii. Lasati-le la scurs, cu gura in jos.
Curăţaţi ceapa şi scoateţi miezul, lăsând 2,3 foi de pe margine. Săraţi roşiile şi puneţi în fiecare câte o ceapă – foile de pe margine.
Amestecaţi brânza cu telemeaua rasă şi cu fulgii zdrobiţi. Puteţi să puneţi şi jumătate din cantitatea de pătrunjel tocat mărunt.
Umpleţi cepele aflate în roşii cu acest amestec. Ornaţi cu frunze verzi de pătrunjel.
Ţineţi roşiile umplute la frigider până în momentul servirii.
Rosii umplute cu telemea si ceapa
Pofta buna!