Rosii umplute cu ton si iaurt
PrinteazaRosii umplute cu ton si iaurt din: conservă ton în suc propriu, roşii, ceapa, telina, masline negre, ardei gras roşu, castraveţi, iaurt, seminţe floarea-soarelui, boabe de struguri, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 conservă ton în suc propriu
- 4 roşii mari
- 1 ceapă
- 100 g ţelină răzuită
- 12 măsline negre feliate
- 1 ardei gras roşu
- 2-3 castraveţi mici
- 1 cană iaurt
- 50 g seminţe floarea-soarelui
- câteva boabe de struguri
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli, tai capacul roşiilor şi le cureţi de pulpă şi seminţe, pe care le păstrezi. Scuigi tonul din conservă şi îl amesteci cu ţelina şi pulpa de roşii.
Speli, cureţi şi tai mărunt castraveţii şi ardeiul. Combini compoziţia de ton cu legumele tăiate, ceapa tocată, măslinele şi boabele de struguri tăiate pe jumătate.
Adaugi iaurtul şi amesteci bine după ce potriveşti de sare şi piper. Cu acest amestec umpli roşiile, peste care presari seminţele de floarea-soarelui.
Rosii umplute cu ton si iaurt
Pofta buna!