Rosii umplute cu ton si iaurt

Printeaza

Rosii umplute cu ton si iaurt din: conservă ton în suc propriu, roşii, ceapa, telina, masline negre, ardei gras roşu, castraveţi, iaurt, seminţe floarea-soarelui, boabe de struguri, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 conservă ton în suc propriu
  • 4 roşii mari
  • 1 ceapă
  • 100 g ţelină răzuită
  • 12 măsline negre feliate
  • 1 ardei gras roşu
  • 2-3 castraveţi mici
  • 1 cană iaurt
  • 50 g seminţe floarea-soarelui
  • câteva boabe de struguri
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli, tai capacul roşiilor şi le cureţi de pulpă şi seminţe, pe care le păstrezi. Scuigi tonul din conservă şi îl amesteci cu ţelina şi pulpa de roşii.

Speli, cureţi şi tai mărunt castraveţii şi ardeiul. Combini compoziţia de ton cu legumele tăiate, ceapa tocată, măslinele şi boabele de struguri tăiate pe jumătate.

Adaugi iaurtul şi amesteci bine după ce potriveşti de sare şi piper. Cu acest amestec umpli roşiile, peste care presari semin­ţele de floarea-soarelui.

 

Rosii umplute cu ton si iaurt

Rosii_umplute_cu_ton_si_iaurt

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.