Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui Mod de […]
Roşii umplute – usor de preparat
PrinteazaRoşii umplute din: rosii, castravete, telina, ceapa, patrunjel, menta, varec, seminte de floarea soarelui, zeama de lamaie si ulei de masline.
- 6 roşii mijlocii
- ½ castravete
- 2 tulpini de ţelină
- 2 cepe de primăvară
- 1/2 cană de pătrunjel proaspăt
- 1 lingură de mentă proaspătă
- 2 linguriţe de varec
- 1/2 cană de seminţe de floarea soarelui
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 1 lingură de ulei de măsline
Mod de preparare:
Taie roşiile în jumătăţi şi scobeşte mijlocul.
Adaugă pulpa de roşii la celelalte ingrediente.
Mărunţeşte fin toate ingredientele, amestecă-le bine şi umple jumătăţile de roşii.
Sunt minunate ca garnitură sau pentru aperitive poţi folosi roşii cherry sau roşii mici.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Rosii umplute cu orez basmati
Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]
Rosii umplute cu quinoa
Rosii umplute cu quinoa din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar dijon Mod de preparare: Taiati […]
Rosii umplute cu pasta de ou si unt
Rosii umplute cu pasta de ou si unt din: rosii, ou, unt, salata, patrunjel. Ingrediente: 2 roşii 1 ou 5 g unt 2-3 foi salată verde pătrunjel verde Mod de preparare: Se aleg roşiile de mărime potrivită, li se taie deasupra un capac, se scoate o parte din miez şi se lasă să […]
Pofta buna!