Rulouri de vinete cu branza in sos de rosii din: vinete, ulei, suc de rosii, parmezan, branza feta, marar, menta, patrunjel, piper. Ingrediente: 2 vinete mici ulei pentru uns 2 polonice suc de roşii 3 linguri parmezan ras Pentru umplutură: 150 g brânză feta 3 frunze de mentă 1 fir mărar 2 fire pătrunjel piper Mod de […]
Vinete umplute cu rosii si cascaval din: vinete, rosii, oua, pesmet, patrunjel verde, usturoi, cascaval, unt, concentrat de legume. Ingrediente: 4 vinete 2 rosii 1 ou 4 linguri pesmet pătrunjel verde 2-3 căţei de usturoi 100 g caşcaval 1 lingură unt concentrat de legume Mod de preparare: Speli vinetele, le tai în două pe lungime, apoi le […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.