Roşii umplute cu vinete

Printeaza

Roşii umplute cu vinete

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 2-3 vinete potrivite
  • 100 g ulei
  • 1-2 ouă
  • sare
  • 1 ardei roşu
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Roşii umplute cu vinete: Roşiile se spală, ii se taie capacul, se scobesc şi se aşază pe un platou cu gura în jos. Vinetele se coc şi se prepară salata de vinete, la care se adaugă şi puţină maioneză.

Fiecare roşie se umple cu salata de vinete şi se ornează cu ardei roşu şi verdeaţă.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.