Rosii umplute cu zarzavat si usturoi

Printeaza

Rosii umplute cu zarzavat si usturoi din: rosii, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, usturoi, verdeata, untdelemn, faina.

 

Ingrediente:

  • 6 roşii
  • 2 morcovi
  • 2 păstârnaci
  • 2 pătrunjel
  • o ţelină
  • 6 cepe
  • 2 căpăţâni usturoi
  • 5 legături verdeaţă
  • un pahar untdelemn
  • o lingură făină

 

Mod de preparare Rosii umplute cu zarzavat si usturoi:

Roşiilor, spălate, li se taie căpăcelul şi se scobesc de miez.

Zarzavatul, spălat, curăţat, se taie fire subţiri, usturoiul se taie mărunt, ceapa se curăţă, se spală, se toacă peştişori, şi toate acestea se înăbuşă în untdelemn cu puţină apă.

Se potriveşte de sare, se pune verdeaţa şi se umplu roşiile.

Roşiile umplute se aşează într-o tavă împreună cu miezul lor, amestecat cu verdeaţă şi cu faină şi se dau la cuptor, până scade bine.

Zarzavatul trebuie să fie bine fiert.

Se servesc reci.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.