Pulled Pork Delicios: Rețetă Autentică cu Savori Americane din: cotlet de porc, zahar brun, paprika afumata, sare grunjoasa, piper negru, usturoi, ceapa pudra, otet de mere, sos bbq. Descoperă secretul unui pulled pork suculent și aromat, cu o rețetă autentică americană. Perfect echilibrat din punct de vedere nutrițional, acest preparat este un deliciu pentru iubitorii […]
Roşii umplute cu zarzavat
PrinteazaRoşii umplute cu zarzavat
Ingrediente:
- 3 cartofi fierţi
- 2 morcovi
- 1 păstîrnac
- 1 ţelină
- 2–3 linguri mazăre
- 1 ceapă tocată
- maioneză
- roşii
- sare
- salată verde
Mod de preparare:
Roşii umplute cu zarzavat: fierbe tot zarzavatul. poate întrebuinţa zarzavatul fiert în supă. fierb şi cartofii, se lasă să se răcească.
Apoi totul se taie cuburi cît se poate de mici, se amestecă cu ceapa tocatăşi cu sarea şi se lasă să stea într–un castron pînă se pregăteşte maioneza.
prepară maioneza se amestecă cu zarzavatul şi se umplu roşiile scobite ca la roşii umplute cu brînză.
Pînă ce se servesc se ţin la rece, apoi se aşază pe o farfurie presărată cu salată verde, tocată ca tăiţeii.
Pofta buna!
Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională
Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională din: carne de porc, ceapa, morcovi, cartofi, ardei gras, patrunjel, ulei de floarea soarelui, apa, sare, piper, bulion de rosii, otet, smantana. Ciorba de porc este una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale românești. Această rețetă simplă și savuroasă vă va încânta simțurile cu aromele […]