Rosii uscate cu ierburi aromatice din: rosii, usturoi, capere, busuioc, oregano, ardei, cimbru. Ingrediente: 4 kg roşii 3 căţei de usturoi 2 foi de dafin 3 frunze de busuioc 2 fire oregano verde 1 linguriţă oregano uscat 2 fire cimbru 3 cuişoare 1 linguriţă capere 2 ardei iuţi tocaţi ulei de măsline Mod de […]
Rulouri cu branza si rosii uscate din: bacon, mustar, branza, rosii, patrunjel, busuioc. Ingrediente: 4 felii de bacon 1 lingură muştar 250 g brânză proaspătă de capră 200 g roşii uscate 2 linguri pătrunjel tocat mărunt 1 crenguţă de busuioc Mod de preparare: Se întind feliile de bacon pe planşeta de lucru şi se […]
Rosii uscate in ulei din: rosii, sare, piper, rozmarin, ardei, ulei. Ingrediente: 1 kg roşii sare piper crenguţe de rozmarin 1 ardei iute ulei Mod de preparare: Speli bine roşiile, le ştergi cu şerveţele şi apoi le tai în două, pe lung. Le aşezi în tava cuptorului cu tăietura în sus şi cu spaţiu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.