Rosii cu usturoi si marar la cuptor

Printeaza

Rosii cu usturoi si marar la cuptor din: rosii, usturoi, marar, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 10 roşii
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 legătură de mărar şi pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se şterg cu un prosop. Se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Printre roşii se pun căţeii de usturoi necurăţaţi.

Se potrivesc de sare şi piper. Se lasă la cuptor 15-20 de minute, până se înmoaie roşiile.

După ce se scot din cup­tor, se presară verdeaţa tocată mărunt.

Se servesc cu pilafuri.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.