Rosii cu vinete si usturoi

Printeaza

Rosii cu vinete si usturoi din: vinete, faina, usturoi, rosii, ulei, zahar, sare.

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 1 lingură făină
  • 3 căpăţâni usturoi
  • 500 g roşii
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Rosii cu vinete si usturoi: Vinetele, tăiate felii, se opăresc câteva minute în apă clocotită cu sare şi se lasă un sfert de oră sub teasc, după care se lasă să se scurgă bine de apă.

trec prin faină şi se rumenesc pe ambele feţe, în ulei bine încins, la foc potrivit, până se pătrund bine. curăţă usturoiul şi se prăjeşte uşor în ulei încins.

adaugă roşiile fără coajă, zahărul şi sarea, lăsându-se la foc mic, în vasul acoperit, până ce usturoiul începe să se înmoaie. aşează vinetele pe platoul de servit şi se toarnă sosul de roşii cu usturoi în centru.

 

Pofta buna!

 

 

 

Borș de Ardei Umpluți

un preparat tradițional românesc, plin de savoare și arome autentice. Ideal pentru prânz sau cină, borșul de ardei umpluți va încânta întreaga familie și vă va aduce multiple beneficii pentru sănătate. Ardeii grași sunt nu doar delicioși, dar și extrem de benefici pentru sănătate. Aceștia conțin de trei ori mai […]

Ceai de Coji de Nucă

Această infuzie naturală este cunoscută pentru capacitatea sa de a sprijini sistemul imunitar și de a oferi un gust unic și reconfortant. Bogat în antioxidanți și substanțe nutritive, ceaiul de coji de nucă este ușor de preparat și poate fi savurat în orice moment al zilei. Ingrediente Coji de nucă […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.