Rosii cu vinete din: vinete, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.
Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului de anumite boli.
Vitamina K si Calciul, doi nutrienti furnizati de rosii, sunt excelenti factori de fortificare si regenerare a tesutului osos. Licopenul s-a dovedit util in imbunatatirea masei osoase.
Tocanita de pui cu rosii si ciuperci din: pulpe de pui, ciuperci, ceapa, ardei, usturoi, suc de rosii, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 6-8 pulpe superioare de pui 3 borcane ciuperci 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 1 capatana usturoi suc de rosii patrunjel sare piper Mod de preparare: Se spala […]
Ciorba de ciuperci cu sos de rosii din: ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, linte, bors, suc de rosii, sare, usturoi, marar sau cimbru, ulei, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 100 g linte 500 ml borş 250 ml suc de roşii sare 3-4 căţei de usturoi 1 legătură de mărar sau […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.