Rosti din pastarnac si morcovi
PrinteazaRosti din pastarnac si morcovi
Ingrediente:
- 450 g cartofi curatati
- 225 g pastarnac curatat
- 225 g morcovi cuartati
- 1 ou batut
- 25 g unt / margarina
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Rosti din pastarnac si morcovi: Se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc.
Dati cartofii, morcovii si pastarnacul prin razatoarea mare. Amestecati legumele cu oul si asezonati.
Se incinge uleiul si se toarna tot amestecul cu lingura in tigaie. Se prajeste la foc mic 6-7 minute pana ce baza este facuta.
Se dezlipeste amestecul din tigaie, apoi se pune o farfurie deasupra si se rastoarna.
Se pune cealalta parde a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute.
Se orneaza cu frunze de partunjel.
Pofta buna!