Rosti din pastarnac si morcovi

Printeaza

Rosti din pastarnac si morcovi 

Ingrediente:

  • 450 g cartofi curatati
  • 225 g pastarnac curatat
  • 225 g morcovi cuartati
  • 1 ou batut
  • 25 g unt / margarina
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Rosti din pastarnac si morcovi: Se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc.

Dati cartofii, morcovii si pastarnacul prin razatoarea mare. Amestecati legumele cu oul si asezonati.

Se incinge uleiul si se toarna tot amestecul cu lingura in tigaie. Se prajeste la foc mic 6-7 minute pana ce baza este facuta.

Se dezlipeste amestecul din tigaie, apoi se pune o farfurie deasupra si se rastoarna.

Se pune cealalta parde a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute.

Se orneaza cu frunze de partunjel.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.