Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin

Printeaza

O reteta delicioasa de Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin din: carnaciori de bere, pancetta sau kaizer, rozmarin si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin

  • 36 carnaciori de bere
  • 18 felii de pancetta sau kaizer
  • 18 fire de rozmarin, frunzele separate, iar tulpinile taiate in bete de 7,5 cm
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 220C/gaz 7. Se taie carnatii in perechi (se vor obtine legati prin piele).

Se desface partea răsucită dintre două perechi de cârnaţi şi se presează umplutura laolaltă, intr-un carnat lung si uniform.

Se asaza o felie de pancetta de-a lungul unui carnati si se intinde un pic, ca sa ajunga de la un capat la altul al carnatului.

Se ruleaza carnatul intr-o roata si se fixeaza cu un betisor de rozmarin. Se procedeaza la fel cu restul de carnati si de pancetta.

Se pun pe o tava unsa cu ulei si se prajesc 30 de minute pana devin aurii.

Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.