Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin
PrinteazaO reteta delicioasa de Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin din: carnaciori de bere, pancetta sau kaizer, rozmarin si ulei de floarea soarelui.
- 36 carnaciori de bere
- 18 felii de pancetta sau kaizer
- 18 fire de rozmarin, frunzele separate, iar tulpinile taiate in bete de 7,5 cm
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 220C/gaz 7. Se taie carnatii in perechi (se vor obtine legati prin piele).
Se desface partea răsucită dintre două perechi de cârnaţi şi se presează umplutura laolaltă, intr-un carnat lung si uniform.
Se asaza o felie de pancetta de-a lungul unui carnati si se intinde un pic, ca sa ajunga de la un capat la altul al carnatului.
Se ruleaza carnatul intr-o roata si se fixeaza cu un betisor de rozmarin. Se procedeaza la fel cu restul de carnati si de pancetta.
Se pun pe o tava unsa cu ulei si se prajesc 30 de minute pana devin aurii.
Rotiţe de cârnaţi cu pancetta şi rozmarin
Pofta buna!