Rotogoale de berbec

Printeaza

Rotogoale de berbec

Ingrediente:Rotogoale de berbec

  • 1 kg rotogoale
  • 1 căpăţână usturoi
  • 100 g slănină afumată
  • 250 g carne oaie
  • 1 vârf de cuţit cimbru
  • sare
  • piper
  • paprică

 

Mod de preparare:

Se spală cât se poate de bine rotogoalele.Deci, zic iar, se spală bine rotogoalele, apoi se crestează şi se împănează cu slănină afumată, carne şi 1 jumătate căpăţână de usturoi.

Usturoiul rămas se pisează, se amestecă cu sare, cimbru, piper şi boia şi puţină apă călduţă.

Se pun la grătar (sau în tigaie cu ceva untură) rotogoalele şi se tot stro­pesc cu zeama parfumată până ce sunt fripte .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E vreo diferenta intre carnea de oaie si cea de berbec?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.