Rucola cu parmezan si pastrama

Printeaza

Rucola cu parmezan si pastrama din: sare, piper, otet, coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, galbenusuri, cimbru, usturoi, parmezan, andiva, rucola, radicchio, pastrama de vita.

Ingrediente:Rucola_cu_parmezan_si_pastrama

  • sare
  • piper
  • otet balsamic
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • 200ml ulei
  • 2 galbenusuri
  • 12 fire cimbru
  • 25 g usturoi
  • 100 g parmezan taiat fasii subtiri
  • 1 andiva
  • 1 punga rucola
  • 1 radicchio
  • 400g pastrama de vita feliata subtire

 

Mod de preparare:

Paseza usturoiul si amesteca-l cu galbenusurile. Adauga treptat uleiul vegetal si uleiul de masline, mixand cu un tel sau o lingura pana obtii o maioneza. Adauga sucul de lamaie, otetul balsamic, sare si piper.

Spala si curata andiva, rucola si radicchio. Feliaza pastrama cat mai subtire posibil. Aseaza felii de carne pe farfurii, adauga vedeturi amestecate, apoi fasii de parmezan, frunze de cimbru si maioneza. Serveste imediat.

Rucola cu parmezan si pastrama

Rucola_cu_parmezan_si_pastrama

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.