Rucola cu parmezan si pastrama
PrinteazaRucola cu parmezan si pastrama din: sare, piper, otet, coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, galbenusuri, cimbru, usturoi, parmezan, andiva, rucola, radicchio, pastrama de vita.
- sare
- piper
- otet balsamic
- coaja si sucul de la o lamaie
- 50 ml ulei de masline
- 200ml ulei
- 2 galbenusuri
- 12 fire cimbru
- 25 g usturoi
- 100 g parmezan taiat fasii subtiri
- 1 andiva
- 1 punga rucola
- 1 radicchio
- 400g pastrama de vita feliata subtire
Mod de preparare:
Paseza usturoiul si amesteca-l cu galbenusurile. Adauga treptat uleiul vegetal si uleiul de masline, mixand cu un tel sau o lingura pana obtii o maioneza. Adauga sucul de lamaie, otetul balsamic, sare si piper.
Spala si curata andiva, rucola si radicchio. Feliaza pastrama cat mai subtire posibil. Aseaza felii de carne pe farfurii, adauga vedeturi amestecate, apoi fasii de parmezan, frunze de cimbru si maioneza. Serveste imediat.
Rucola cu parmezan si pastrama
Pofta buna!