Rulada de antricot cu fasole

Printeaza

Rulada de antricot cu fasole

Ingrediente:

  • 1 kg antricot de vacă
  • 250 g carne tocată de vacă
  • 1 ceapă mare
  • piper
  • cimbru
  • 2 ouă
  • 200 g fasole boabe
  • 250 ml suc de roşii

 

Mod de preparare:

Rulada de antricot cu fasole: Antricotul de vacă se taie pe jumătate, apoi se bate cu ciocanul de şniţele, se condimentează, se adaugă carnea tocată, care a fost în prealabil amestecată cu condimentele, ouăle, fasolea boabe fiartă şi scursă de apă.

Se rulează, se leagă cu sfoară sau se înfăşoară într-o folie de aluminiu şi se introduce la cuptor la foc potrivit, aproximativ 35-40 de minute.

Când este aproape gata se adaugă sucul de roşii, pe care condimentăm. Un pahar cu vin va da aroma spe cifică preparatului. Se serveşte cu garnitură de tăieţei fierţi, pilaf de orez, cartofi natur.

 

Pofta buna!

 

 

Fasole Bătută – Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească

Fasole Bătută – Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească din: fasole boabe, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, frunze de dafin, usturoi, boia dulce. Descoperiți rețeta autentică de fasole bătută, un preparat tradițional românesc cu o istorie bogată și o savoare inegalabilă. Această rețetă este nu doar un tribut adus bucătăriei românești, dar și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.