Rulada aperitiv cu sunca, ardei si branza
PrinteazaRulada aperitiv cu sunca, ardei si branza din: ouă, apa rece, faia, sare, crema de branza, ardei gras rosu, ardei gras galben, ardei gras verde, masline, sunca presata.
Ingrediente:
- 5 ouă
- 5 linguri apă rece
- 10 linguri făină
- 1 praf de sare
Pentru umplutură:
- 2 cutii cremă de brânză
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras verde
- 10 măsline
- 100 g şuncă presată
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi restul ingredientelor, pe rând.
Amesteci bine compoziţia, o torni în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîncălzit până se rumeneşte.
O laşi să se răcorească 5 minute, după care o scoţi pe un prosop umed. Rulezi cu prosopul şi laşi până pregăteşti umplutura.
Tai şunca şi ardeii cubuleţe, iar măslinele feliuţe. Adaugi crema de brânză, omogenizezi, apoi întinzi umplutura peste blat. Rulezi şi dai la rece.
Rulada aperitiv cu sunca, ardei si branza
Pofta buna!