Rulada aperitiv cu spanac

Printeaza

Rulada aperitiv cu spanac din: spanac, oua, smantana, sare, piper, branza, masline, sunca, unt.

Ingrediente:Rulada aperitiv cu spanac

Pentru blat:

  • 200 g spanac
  • 2 ouă
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper

Pentru umplutură:

  • 150 g cremă de brânză
  • câteva măsline fără sâmburi
  • 5 felii şuncă presată
  • 30 g unt

 

Mod de preparare:

Spanacul se dă într-un clocot, se scurge şi se toacă, apoi se pune pe foc într-o crăticioară fără grăsime. Se lasă amestecând până când devine uscat.

Se trage de pe foc, se lasă puţin să se răcească, apoi se amestecă uşor cu smântână, gălbenuşurile, sarea şi piperul.

Se bat albuşurile spumă şi se adaugă, apoi amestecul se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la copt, după care se scoate.

Se umple aluatul cu crema de brânză, untul, măslinele şi feliile de şuncă presată, se rulează şi se dă la rece pentru o oră.

Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.