Rulada aperitiv

Printeaza

Rulada aperitiv

Ingrediente:

  • 1 kg branza de vaca
  • 1 conserva de pateu de ficat (mare)
  • 8 galbenusuri fierte
  • 1 margarina
  • 6 gogosari rosii murati
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rulada aperitiv: Imparti margarina in trei parti egale. Prima parte de margarina o freci cu branza, pana devine o pasta si in ea adaugi 2 gogosari tai­ati cubulete, sare si piper, intinzi aceasta compozitie pe o coala de celofan, sa aiba 3 cm grosime.

A doua parte de margarina o freci cu pateu si adaugi 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper.

Aceasta compozitie o intinzi peste prima foaie. A treia parte de margarina o freci bine cu galbenusurile, pana devine o pasta si adaugi 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper.

Aceasta compozitie o intinzi peste celelalte doua parti, apoi le rulezi pe toate si dai rulada la rece aproximativ 2 ore.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.