Rulada aperitiv
PrinteazaRulada aperitiv
Ingrediente:
- 1 kg branza de vaca
- 1 conserva de pateu de ficat (mare)
- 8 galbenusuri fierte
- 1 margarina
- 6 gogosari rosii murati
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rulada aperitiv: Imparti margarina in trei parti egale. Prima parte de margarina o freci cu branza, pana devine o pasta si in ea adaugi 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper, intinzi aceasta compozitie pe o coala de celofan, sa aiba 3 cm grosime.
A doua parte de margarina o freci cu pateu si adaugi 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper.
Aceasta compozitie o intinzi peste prima foaie. A treia parte de margarina o freci bine cu galbenusurile, pana devine o pasta si adaugi 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper.
Aceasta compozitie o intinzi peste celelalte doua parti, apoi le rulezi pe toate si dai rulada la rece aproximativ 2 ore.
Pofta buna!