Rulada banateana de porc cu ou si ardei gras

Printeaza

Rulada banateana de porc cu ou si ardei gras din: carne tocată, muşchiuleţi de porc, morcovi, ardei gras, ceapa, oua, sare, piper macinat, usturoi, pătrunjel verde.

Rulada banateana de porc cu ou si ardei gras

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată
  • 2 muşchiuleţi de porc
  • 2 morcovi fierţi
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 6 ouă fierte
  • sare
  • piper măcinat
  • 4 căţei de usturoi
  • pătrunjel verde tocat fin

 

Mod de preaprare:

Fierbi ouăle şi morcovii şi le laşi la răcit. Tai muşchiuleţii de porc în două, dar cu atenţie să nu-i tai de tot la capăt.

Ii baţi puţin cu ciocanul de şniţele şi îi condimentezi bine cu sare şi piper măcinat.

Pui carnea într-un bol, adaugi ceapa şi usturoiul tocat mărunt, presari sare şi piper şi frunzele de pătrunjel şi amesteci bine.

Intinzi jumătate din compoziţie peste muşchiul bătut, iar în mijloc pui morcovii tăiaţi în fâşii. Latei procedezi şi cu ardeii, apoi aşezi ouăle fierte şi curăţate.

Rulezi, prinzi cu scobitori, pui muşchiuleţii într-o tavă de copt, t torni puţin ulei şi apă şi acoperi cu folie de aluminiu.

Dai la cuptorul încălzit, la 180 de grade Celsius, circa 30 de minute, apoi îi scoţi şi îi laşi până se rumenesc, dar fără să se usuce.

Când e gata, scoţi rulada, o tai fâşii şi o aşezi pe un platou. Este bună atât caldă, cât şi rece.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]

 

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu vin

Rulada de porc cu vin din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper. Ingrediente: un kg fleică de porc 200 g spanac 100 g feta 2 ardei graşi sare piper măcinat 2 linguri ulei 400 ml vin alb 2 foi dafin o linguriţă boabe piper   Mod de preparare: Se taie carnea […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.