Rulada de biscuiti cu cafea si nuca
PrinteazaRulada de biscuiti cu cafea si nuca din: biscuiţi obişnuiţi, cafea, zahăr pudră, cacao, zeama de lamaie, nuca, margarina, zahar pudra.
Ingrediente pentru blat:
- 1/2 kg biscuiţi obişnuiţi
- 2 ceşti cafea preparată
- 1 ceaşcă zahăr pudră
- 3 linguri cacao
- zeamă de la 1/2 lămâie
- 1 ceaşcă miez nucă măcinat
Ingrediente pentru crema:
- 1 pachet margarină
- 1 ceaşcă zahăr pudră
Mod de preparare:
Treci biscuiţii prin maşina de tocat, apoi adaugi peste ei zahărul pudră, cafea, cacao, zeama de lămâie şi amesteci până se omogenizează.
Intinzi o folie de celofan, presari nuca uniform, întinzi cu grijă pasta de biscuiţi, apoi pui margarina frecată cu zahărul pudră.
Rulezi cu atenţie prăjitura, fără să prinzi în interior folia de celofan. 0 ţii la rece pentru 3-4 ore, apoi o tai felii.
Rulada de biscuiti cu cafea si nuca
Pofta buna!