Rulada de branza cu ardei gras si cascaval
PrinteazaRulada de branza cu ardei gras si cascaval din: caşcaval, brânză de vaci proaspătă, ardei gras verde, ardei gras roşu, ardei gras galben, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g caşcaval
- 400 g brânză de vaci proaspătă
- 1/2 ardei gras verde
- 1/4 ardei gras roşu
- 1/4 ardei gras galben
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui brânza de vaci la scurs. Tai ardeii mărunt. Freci brânza cu sare şi piper, după gust, şi adaugi ardeii.
Dai caşcavalul prin răzătoarea mică şi-l amesteci cu untul rece. Frămânţi caşcavalul până capătă consistenţa unei plastiline.
Aşezi pe masă o folie alimentară şi întinzi cu sucito- rul o foaie dreptunghiulară, cât mai subţire, pui brânza peste ea şi o nivelezi.
Rulezi cu atenţie şi cât mai strâns, cu ajutorul foliei, şi dai rulada la frigider peste noapte, în momentul servirii, tai rulada, scoţi folia, decorezi, dacă vrei, cu de ardei graşi şi serveşti.
Rulada de branza cu ardei gras si cascaval
Pofta buna!