Rulada cu branza, boia si marar

Printeaza

Rulada cu branza, boia si marar din: caş de oi îndulcit, margarina, marar, oua, lapte, faina, boia dulce, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 200 g caş de oi îndulcit
  • 1 pachet margarină
  • 1 legătură mărar
  • 4 ouă
  • 400 ml lapte
  • 200 g făină
  • 3 linguriţe boia dulce
  • sare, piper

Mod de preparare:

Topeşti într-o crăticioară, pe foc, 150 g margarină, apoi o ames­teci cu făina.

Adaugi trep­tat laptele rece şi încorporezi albuşurile spumă. Vei obţine o compoziţie de consistenţa unei smântâni care curge.

Tapetezi tava cu o hârtie de copt (dimensiuni tavă 32 X 35) şi torni compoziţia, la care adaugi şi 3 linguriţe de boia dulce.

Coci rulada la foc mic, până se rumeneşte uşor pe margini şi începe să facă valuri.

Razi caşul de oi pe răzătoarea mică şi îl ames­teci cu mărarul tocat mărunt şi cu 100 g margarină topită.

Scoţi rulada din cuptor şi o răstorni cu faţa în jos pe o altă hârtie de copt.

Aşezi dea­supra compoziţia de brân­ză, repartizând-o cu grijă pe toată suprafaţa.

Rulezii rulada cât mai strâns şi o dai la rece pentru cel puţin 2-3 ore.

După ce s-a răcit, poţi tăia rulada.

 

Rulada cu branza, boia si marar

Rulada_cu_branza_boia_si_marar

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.