Rulada cu branza, boia si marar
PrinteazaRulada cu branza, boia si marar din: caş de oi îndulcit, margarina, marar, oua, lapte, faina, boia dulce, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g caş de oi îndulcit
- 1 pachet margarină
- 1 legătură mărar
- 4 ouă
- 400 ml lapte
- 200 g făină
- 3 linguriţe boia dulce
- sare, piper
Mod de preparare:
Topeşti într-o crăticioară, pe foc, 150 g margarină, apoi o amesteci cu făina.
Adaugi treptat laptele rece şi încorporezi albuşurile spumă. Vei obţine o compoziţie de consistenţa unei smântâni care curge.
Tapetezi tava cu o hârtie de copt (dimensiuni tavă 32 X 35) şi torni compoziţia, la care adaugi şi 3 linguriţe de boia dulce.
Coci rulada la foc mic, până se rumeneşte uşor pe margini şi începe să facă valuri.
Razi caşul de oi pe răzătoarea mică şi îl amesteci cu mărarul tocat mărunt şi cu 100 g margarină topită.
Scoţi rulada din cuptor şi o răstorni cu faţa în jos pe o altă hârtie de copt.
Aşezi deasupra compoziţia de brânză, repartizând-o cu grijă pe toată suprafaţa.
Rulezii rulada cât mai strâns şi o dai la rece pentru cel puţin 2-3 ore.
După ce s-a răcit, poţi tăia rulada.
Rulada cu branza, boia si marar
Pofta buna!
Arata bine rulada asta