Ruladă cu brânză, şuncă si ardei

Printeaza

Ruladă cu brânză, şuncă si ardei din: lapte, margarina, faina, oua, ulei, branza dulce, ardei, boia, sunca, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_cu_branza_sunca_si_ardei

  • 500 ml lapte
  • 250 g margarina
  • 6 linguri faina
  • 6 oua
  • 2 linguri ulei pentru tava
  • 500 g branza dulce
  • 3 ardei diferit colorati
  • boia
  • 250 g sunca presata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi laptele împreună cu margarina şi puţină sare. Adaugi făina şi amesteci energic până când omogenizezi aluatul, iei vasul de pe foc, iar când compoziţia s-a răcit, încorporezi gălbenuşurile şi spuma de albuşuri.

Intr-o tavă cu dimensiunile de aproximativ 25×35 cm, în prealabil tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei, întinzi jumătate din compoziţie şi o coci timp de 20 de minute, la foc mijlociu, în cuptorul încălzit înainte.

Răstorni fiecare blat pe un şervet umed, îndepărtezi hârtia de copt şi rulezi blatul împreună cu şervetul umed. Cureţi ardeii şi îi speli. Tai în cubuleţe şunca şi ardeii. Amesteci brânza cu ardeii, şunca, sare, piper şi boia după gust.

Derulezi blaturile răcite şi le aşezi pe folie de plastic. Le ungi cu pasta de brânză şi rulezi strâns, ajutându-te de folie. Păstrezi rulada în frigider până a doua zi.

Ruladă cu brânză, şuncă si ardei

Rulada_cu_branza_sunca_si_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.