Ruladă cu brânză, şuncă si ardei
PrinteazaRuladă cu brânză, şuncă si ardei din: lapte, margarina, faina, oua, ulei, branza dulce, ardei, boia, sunca, sare, piper.
- 500 ml lapte
- 250 g margarina
- 6 linguri faina
- 6 oua
- 2 linguri ulei pentru tava
- 500 g branza dulce
- 3 ardei diferit colorati
- boia
- 250 g sunca presata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi laptele împreună cu margarina şi puţină sare. Adaugi făina şi amesteci energic până când omogenizezi aluatul, iei vasul de pe foc, iar când compoziţia s-a răcit, încorporezi gălbenuşurile şi spuma de albuşuri.
Intr-o tavă cu dimensiunile de aproximativ 25×35 cm, în prealabil tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei, întinzi jumătate din compoziţie şi o coci timp de 20 de minute, la foc mijlociu, în cuptorul încălzit înainte.
Răstorni fiecare blat pe un şervet umed, îndepărtezi hârtia de copt şi rulezi blatul împreună cu şervetul umed. Cureţi ardeii şi îi speli. Tai în cubuleţe şunca şi ardeii. Amesteci brânza cu ardeii, şunca, sare, piper şi boia după gust.
Derulezi blaturile răcite şi le aşezi pe folie de plastic. Le ungi cu pasta de brânză şi rulezi strâns, ajutându-te de folie. Păstrezi rulada în frigider până a doua zi.
Ruladă cu brânză, şuncă si ardei
Pofta buna!