Rulada cu branza de vaci si banane

Printeaza

Rulada cu branza de vaci si banane din: oua, sare, zahar, aroma de vanilie, faina, branza de vaci, frisca, intaritor, banane, suc de lamaie, drajeuri de ciocolata si zahar ars.

 

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 1 praf sare
  • 200 g zahar
  • 4 linguri pudra de aroma de vanilie
  • 150 g faina
  • 500 g branza de vaci
  • 400 g frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 2 banane coapte
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura drajeuri de ciocolata
  • 50 g zahar ars pisat

 

Mod de preparare Rulada cu branza de vaci si banane:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se separă ouăle, se bat albuşurile cu sare.

Se bat gălbenuşurile cu 125 g zahăr şi 2 linguri de zahăr pudră; deasupra se pun albuşurile bătute şi făina cernută; se înglobează.

Se dă compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace 12 min.

Se scoate din cuptor şi se răstoarnă pe un prosop presărat cu zahăr; se desprinde hârtia de pe fundul blatului şi se rulează blatul în prosop.

Se lasă să se răcească. Se amestecă brânza de vaci cu 75 g zahăr şi restul de 2 linguri de zahăr pudră. Se bate frişca împreună cu praful întăritor şi se înglobează.

Se derulează blatul şi se unge cu cremă. Se decojesc bananele, se ung cu suc de lămâie; se aşază una în prelun­girea celeilalte pe treimea inferioară a foii de pandişpan.

Se rulează şi se unge cu o parte din cremă. Deasupra se şpriţează rozete de cremă. Se ornează cu drajeuri de ciocolată şi zahăr ars.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.