Rulada cu branza de vaci si marar

Printeaza

Rulada cu branza de vaci si marar din: lapte, oua, margarina, faina, branza de vaci, marar verde, sare.

retete

Ingredinte:

  • 625 ml lapte
  • 4 oua mari
  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. faina
  • 400 gr branza vaci bine stoarsa, grasa
  • marar verde
  • sare

 

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina.

Se amesteca bine sa nu se faca cocolosi si se lasa pe foc pina da un clocot – doua, amestecind continuu.

Se ia de pe foc si cind este pe jumatate racita compozitia de mai sus se incorporeaza unul cite unul cele 4 oua intregi, amestecind dupa fiecare.

Se adauga sare dupa gust. Rezulta o compozitie de consistenta unei smintini groase, care se toarna intr-o tava mare, unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Se da la cuptor la foc mediu 40 minute pina devine usor maronie. Cam dupa 20 de minute de la introducerea in cuptor se inteapa pentru a nu se crapa.

Se rastoarna pe un prosop si imediat se unge cu brinza care a fost frecata cu mixerul si la care s-a mai adaugat marar verde tocat.

Se ruleaza cu ajutorul prosopului se unge putin deasupra cu unt sau margarina si se mai introduce pentru 10 minute la cuptor la foc mic, asezata pe diagonala in tava.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada aperitiv cu somon si branza

Rulada aperitiv cu somon si branza 

Rulada aperitiv cu somon si branza din: crema de branza, somon, sare, marar, lipii. Ingrediente: 3 lipii 150-200 g cremă de brânză mărar 6 felii somon afumat 1 praf de sare   Mod de preparare: Încălzeşti uşor lipiile. Freci crema de brânză cu sarea şi mărar tocat. Ungi lipiile cu brânză, apoi aşezi câte 2 felii […]

 

Rulada cu ghebe si cascaval

Rulada cu branza de vaca

Rulada cu branza de vaca din: branza, pate de ficat, oua, unt, gogosari, sare, piper. Ingrediente: 1 kg brânză de vaci 1 conservă pate de ficat 8 gălbenuşuri fierte 1 pachet de unt 6 gogoşari muraţi sare piper   Mod de preparare: Imparte untul în trei părţi. Prima parte freac-o bine cu brânza până devine […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.